Haluatko oppia lentämään?

Uutiset

Muistutuksena hyppytileistä!

Hyppytili täytyy olla nollilla tai plussalla edellisten hyppyjen osalta ennen kuin on vapaa loikkimaan lisää. Olette vapaita esimerkiksi hyppimään perjantaista torstaihin samaan piikkiin ja suorittamaan maksut ennen seuraavaa viikonloppua.

Maksaa voi tilisiirrolla, kortilla, käteisellä tai paperisilla Smartumeilla. Muista kuitenkin, että tilisiirto saattaa pankista riippuen viedä 1-3 pankkipäivää, maksusuoritusten on oltava torstai-iltana kerhon tilillä josta ne siirtyvät perjantaina manifestiin, turha tulla kuitin kanssa itkemään jos on maksanut liian myöhään. Kerholla maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja Smartumit, niitä otetaan vastaan pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Kerhon tilinumero on FI65 8146 9710 0440 65, hyppymaksut viitteellä 110.

Perjantaisin miinuspiikissä paistattelevat yksilöt asetetaan armotta hyppykieltoon, eli HYKIIN 40€ sakon kera HYKIssä ei nimen mukaisesti luonnollisesti saa hypätä, HYKIssä hyppäämisestä seuraa 40€ HYKIsakko per hyppy. HYKI poistuu kun hyppytilillä on taas katetta. Jos olet maksanut tilisiirtosi liian myöhään, suosittelen maksamaan käteisellä/kortilla/Smartumeilla itsesi plussalle kerholla.
Muistutuksena tähän väliin, että myös muusta urpoilusta saattaa päätyä HYKIin koulutuspäällikön, turvallisuuspäällikön tai manifestin määräyksestä. Näissä tapauksissa HYKIn pituus määräytyy HYKIn asettajan ilmoituksen perusteella.

Jos syystä tai toisesta on tilanne, että maksusuoritusten kanssa tulee tilapäisiä ongelmia, ota yhteys Katriin (katri.hlu (at) gmail .com) tai Roopeen (hlu.laskutus (at) gmail .com) ja sovi asiasta.

Laskuja lähetetään ainoastaan kauden päätteeksi, höystettynä HYKIsakolla jos hyppytili on jäänyt miinukselle 2vko kauden päättymisen jälkeen. Jokainen on velvollinen huolehtimaan omasta hyppytilistään kauden aikana. Jatkossa miinuspiikki julkaistaan HLU:n jäsenten sisäisellä avautumispalstalla Facebookissa hyppytoiminnan päätyttyä sunnuntaina muodossa ID - Saldo. Ne hyppääjät, jotka eivät ole Facebookin ahkeria asiakkaita voivat tiedustella tilannettaan Katrilta tai Roopelta ylempänä mainituista sähköpostiosoitteista.
Jos sähköpostikyselyitä tulee paljon tai herää halu saada miinuspiikki myös foorumille, harkitsemme myös näpyttelevämme miinuspiikin foorumille alkuviikon aikana, mutta lähdetään liikkeelle FB-linjalla kuvan muodossa.

- katri the tiedottaja

OH-SIS Vesivehmaalla kaudella 2016

Cessna 208 Caravan (OH-SIS) tulee kaudella 2016 HLU:n käyttöön kuutena viikonloppuna, koko juhannusviikoksi sekä yhdeksi arkiviikoksi.

25-27.3 Pääsiäisen paskaboogiet
22-24.4. PUUJAABOOGIET
27.-29.5. Leiri Oripään lentokentällä yhdessä Tampereen, Turun ja Porin kerhojen kanssa
20-26.6 Koko viikon kestävät Juhannusboogiet
25-29.7 Toimintaviikko
26-28.8
23-25.9
28-30.10

Tervetuloa sankon joukoin hyppäämään! Vierailijoilta ei vaadita kerhon jäsenyyttä, lisätietoja päivitetään tapahtumat-osioon.

Toimihenkilöt kaudella 2016

Puheenjohtaja Sampsa Lauerma
Varapuheenjohtaja Rami Ahonen
Koulutuspäällikkö Marek Skowron
Apulaiskoulutuspäällikkö Mikael Saarnisto
Kalustopäällikkö Tatjana Maksudov
Turvallisuuspäällikkö Jarkko Kröger
Alkeiskurssisihteeri Juulia Laine
Tandemvastaava Rami Ahonen
Näytöshyppypäällikkö Jarkko Kröger
Pääpilotti Mikko Autio
Rahastonhoitaja Roope Vainio
Manifesti Katri Vahtera
Jäsensihteeri Roope Vainio
Markkinointi Jarkko Kröger
Markkinointitiimi Katri, Marek, Juulia, Mikko A. ja Roope
Tiedottaja Katri Vahtera
Lentokoneen huoltotoimet Mikko Autio sekä Harri Kontturi
Nettivastaava Tom Brunberg
Kokoussihteeri Mirja Kallio
Buffa-vastaava Rami Ahonen
Kiinteistövastaava Rami Ahonen

Jos haluat ottaa yhteyttä muuten kuin kasvotusten tai Facebookissa, voit laittaa sähköpostia hallitukselle: info (ät) skydivehame (piste) com

Syyskokouksen satoa

Syyskokous pidettiin 21.11.2015 Vääksyn Aurinkorannan Armissa. Puheenjohtajaksi kaudelle 2016 valittiin Sampsa Lauerma. Hallitukseen valittiin Rami Ahonen, Mikko Autio, Mirja Kallio, Jarkko Kröger, Juulia Laine, Mikko Niemelä, Katri Vahtera sekä Roope Vainio. Jäsenmaksuksi kaudelle 2016 päätettiin 70 euroa.

Syyskokousta edelsi keskustelutilaisuus jossa keskusteltiin kerhorakennuksen vesivahingosta, swooppialtaan rakennusprojektista sekä SDF:n tarjouksesta OH-SIS:iin liittyen.

Syyskokouspäivänä pidettiin myös kerhon pikkujoulut samassa paikassa. Mukana oli noin 30 kerholaista. Pikkujouluissa jaettiin kiilaripalkinnot (pikkupossu, aktiivisin oppilas) Mirja Kalliolle sekä (sikakiilari, aktiivisin kelppari) Roope Vainiolle. Roope Vainio valittiin vuoden kerholaiseksi.

Keskustelutilaisuus 21.11.2015

Hallitus kutsuu jäsenet keskustelutilaisuuteen 21.11.2015 klo.14 alkaen. Tilaisuus pidetään Aurinkorannan Armissa ennen syyskokousta.

Syyskokous 21.11.2015

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n syyskokous (vaalikokous) pidetään 21.11 klo.16 Aurinkorannan Armi-juhlatilassa (Viitailantie 132,17430 Asikkala). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2016. Tervetuloa! Hallitus

Kevätkokous 2015

Kevätkokous 2015

Kevätkokous pidettiin 15.3 klo.14 Lahti-Vesivehmaan lentokentän Café Blue Skies kahvilassa.

Kokouksen esityslista piti sisällään sääntömääräiset kohdat: toimintakertomus, tilinpäätös, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen vahvistaminen sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.
Toiminnantarkastajien toimesta tilinpäätös vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin edellisen vuoden hallitusten jäsenille.

Kokouksessa käsiteltiin myös sääntömuutos koskien kerhon kotikunnan vaihtamista Hämeenlinnasta Asikkalaksi. Sääntömuutos hyväksyttiin yksimielisesti ja HLU:n kotipaikkana toimii tästä eteenpäin Asikkala.

Tiedottaja

Kevätkokous 15.3.2015

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n kevätkokous (tilikokous) pidetään 15.3 klo.14 Lahti-Vesivehmaan lentokentän kahvilassa Café Blue Skies (Lentotie 89,17130 Vesivehmaa). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2014 sekä sääntömuutos. Tervetuloa! Hallitus

Jäsenmaksu 2015

Uusi hallitus on päättänyt muutoksesta tulevalla kaudella koskien jäsenmaksumenettelyä. Jatkossa HLU ei vaadi hyppääjiltä Suomen Ilmailuliiton jäsenyyttä. Tämä koskee sekä lisenssi- että oppilashyppääjiä. Näin ollen kurssihintoihin ei kaudella 2015 sisälly Suomen Ilmailuliiton jäsenmaksua.

Tulevalla kaudella vanhat jäsenet saavat edelleen SIL:n ja kerhon jäsenmaksun postitse vanhaan tuttuun tapaan. Laskusta ei tarvitse maksaa SIL Ry:n jäsenmaksun osuutta jos ei näe siihen tarvetta.

Suomen Ilmailuliittoon kuulumattomat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan kerholle seuraavin tiedoin:

Saaja: Hämeen Laskuvarjourheilijat Ry

Kerhon tilinumero: FI65 8146 9710 0440 65.

Viestikenttään: Jäsenmaksu Etunimi Sukunimi TAI Viite: 330

Summa: 100 €

Toimihenkilöt 2015

Toimihenkilöt kaudella 2015

Puheenjohtaja Mikael Saarnisto

Varapuheenjohtaja Sampsa Lauerma

Koulutuspäällikkö Veli-Matti Keskinen

Turvallisuuspäällikkö Jarkko Kröger

Kalustopäällikkö Veli-Matti Keskinen

Alkeiskurssisihteeri Juulia Laine

Näytöshyppypäällikkö Kalle Kauriinoja

Pääpilotti Jussi Kakko

Rahastonhoitaja/manifesti Tom Brunberg /Roope Vainio

Jäsensihteeri Roope Vainio

Markkinointi Juulia Laine

Tiedottaja Rami Ahonen

Huoltotoimenjohtaja Daniel Mizrahi

Nettivastaava Tom Brunberg

Kokoussihteeri Sampsa Lauerma

Buffa-vastaava Kai Kallio

Kiinteistövastaava Lauri Rantaniemi

Sivut