Haluatko oppia lentämään?

Uutiset

Kevätkokous 2015

Kevätkokous 2015

Kevätkokous pidettiin 15.3 klo.14 Lahti-Vesivehmaan lentokentän Café Blue Skies kahvilassa.

Kokouksen esityslista piti sisällään sääntömääräiset kohdat: toimintakertomus, tilinpäätös, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen vahvistaminen sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.
Toiminnantarkastajien toimesta tilinpäätös vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin edellisen vuoden hallitusten jäsenille.

Kokouksessa käsiteltiin myös sääntömuutos koskien kerhon kotikunnan vaihtamista Hämeenlinnasta Asikkalaksi. Sääntömuutos hyväksyttiin yksimielisesti ja HLU:n kotipaikkana toimii tästä eteenpäin Asikkala.

Tiedottaja

Kevätkokous 15.3.2015

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n kevätkokous (tilikokous) pidetään 15.3 klo.14 Lahti-Vesivehmaan lentokentän kahvilassa Café Blue Skies (Lentotie 89,17130 Vesivehmaa). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat mm. toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2014 sekä sääntömuutos. Tervetuloa! Hallitus

Jäsenmaksu 2015

Uusi hallitus on päättänyt muutoksesta tulevalla kaudella koskien jäsenmaksumenettelyä. Jatkossa HLU ei vaadi hyppääjiltä Suomen Ilmailuliiton jäsenyyttä. Tämä koskee sekä lisenssi- että oppilashyppääjiä. Näin ollen kurssihintoihin ei kaudella 2015 sisälly Suomen Ilmailuliiton jäsenmaksua.

Tulevalla kaudella vanhat jäsenet saavat edelleen SIL:n ja kerhon jäsenmaksun postitse vanhaan tuttuun tapaan. Laskusta ei tarvitse maksaa SIL Ry:n jäsenmaksun osuutta jos ei näe siihen tarvetta.

Suomen Ilmailuliittoon kuulumattomat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan kerholle seuraavin tiedoin:

Saaja: Hämeen Laskuvarjourheilijat Ry

Kerhon tilinumero: FI65 8146 9710 0440 65.

Viestikenttään: Jäsenmaksu Etunimi Sukunimi TAI Viite: 330

Summa: 100 €

Toimihenkilöt 2015

Toimihenkilöt kaudella 2015

Puheenjohtaja Mikael Saarnisto

Varapuheenjohtaja Sampsa Lauerma

Koulutuspäällikkö Veli-Matti Keskinen

Turvallisuuspäällikkö Jarkko Kröger

Kalustopäällikkö Veli-Matti Keskinen

Alkeiskurssisihteeri Juulia Laine

Näytöshyppypäällikkö Kalle Kauriinoja

Pääpilotti Jussi Kakko

Rahastonhoitaja/manifesti Tom Brunberg /Roope Vainio

Jäsensihteeri Roope Vainio

Markkinointi Juulia Laine

Tiedottaja Rami Ahonen

Huoltotoimenjohtaja Daniel Mizrahi

Nettivastaava Tom Brunberg

Kokoussihteeri Sampsa Lauerma

Buffa-vastaava Kai Kallio

Kiinteistövastaava Lauri Rantaniemi

Hallituksen kokous 7.1.2015

Hallituksen kokous 7.1.2015

Uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa 7.1.2015 Malmilla. Kokouksessa päätettiin muun muassa uudet toimihenkilöt
sekä päätettiin hinnoista kaudelle 2015. Näistä tulee vielä kotisivuille tietoa erikseen.

Kokouksen keskustelluimmaksi aiheeksi nousi odotetusti kerhon talous. Tukisäätiölle on toimitettu lisätiedot lainan takausta varten ja odotamme tukisäätiön päätöstä. Päätös pitäisi tulla lähiaikoina ja se ratkaisee jatkotoimenpiteet. Alkuvuodesta kerholla on mukavanlaisesti tuloja(mm. tankkiauton myynti, polttoaineen veronpalautukset) joiden ansiosta voimme hengittää hiukan vapaammin.
Todettiin, että kerhon taloudellinen tila on heikko, mutta konkurssivaaraa ei ole.

Keskusteltiin myös kauden tulevista tapahtumista yhteistoiminta mahdollisuuksineen/tapahtumineen muiden kerhojen kanssa. Tuleva kausi näyttäisi muodostuvan suorastaan säkenöiväksi! Muunmuassa huhut OH-SIS:n tulosta Vesikselle pitävät paikkansa :) Näistäkin lisää infoa heti kun suunnitelmat varmistuvat.

Kevätkokous tullaan pitämään 28.2.2015 Vesivehmaalla Cafe Blueskiesilla, tämän yhteydessä järjestetään myös oppilaskertaukset, joista lisää tietoa myöhemmin.

Tilien käytttöoikeudet siirretty uudelle rahastonhoitajalle ja uuteen manifestiohjelmaan vaihto aloitettu.

PL-mestarikurssille ja VPK-kurssille on lähdössä tällä hetkellä 1 henkilö molempiin. Lisäksi koulutetaan radiokouluttajia.

Kerhorakennuksen viimeistelytyöt hoidetaan tulevalla kaudella nollabudjetilla, eli kerhotyönä ja lahjoituksin.

Seuraava hallituksen kokous helmikuussa 2015

Tiedottaja

Foorumin käyttäjät HOX!

Tervehdys!

Kaikkien käyttäjien tunnukset on muutettu muotoon Etunimi Sukunimi. Salasana pysyy ennallaan.

Tämä siksi että käyttäjien/foorumin hallinta olisi helpompaa.

,Miku

Syyskokouksen satoa 2014

Syyskokous pidettiin 29.11.2014 Vääksyn Aurinkorannan Amandassa. Kokouksessa oli mukana 24 kerholaista ja puheenjohtajaksi kaudelle 2015 valittiin Mikael Saarnisto. Syyskokous valtuutti hallituksen hakemaan lainaa toiminnan turvaamiseksi. Hallitukseen valittiin: Sampsa Lauerma, Lauri Rantaniemi, Julia Laine, Veli-Matti Keskinen, Tom Brunberg, Rami Ahonen, Kalle Kauriinoja sekä Roope Vainio.

Syyskokousta edelsi keskustelutilaisuus jossa keskusteltiin kerhon tulevaisuuden näkymistä.

Syyskokouspäivänä pidettiin myös kerhon pikkujoulut samassa paikassa. Mukana oli noin 30 kerholaista. Siellä jaettiin kiilaripalkinnot (pikkupossu, aktiivisin oppilas) Markus Rytömaalle sekä (sikakiilari, aktiivisin kelppari) Veli-Matti Keskiselle. Vuoden roottori palkinto jaettiin tällä kertaa Kantoloille aktiivisesta kerhotyöstä. Roottori-palkintoahan ei jaeta joka vuosi. Julia Laine valittiin vuoden kerholaiseksi.

Syyskisoissa tarkkuutta 18.10.2014!

HLU:n perinteiset syyskisat järjestettiin aurinkoisena lauantai-päivänä 18.10.2014. Ensimmäiset kisaajat nousivat koneeseen kymmenen aikaan aamulla ja lähes kaikki kerkesivät hypätä toisenkin kisahypyn! Tarkkuus jäi tällä kertaa kisojen ainoaksi kisalajiksi, 3-way speedstaran jäädessä kasvattamaan suosiotaan vielä ensi vuoteen. Oppilastumppusarjan voittajaksi nousi Ilari Karppinen. Oppilaiden itseaukaisusarjan vei puolestaan Arto Kantola. Kelpparisarjan voitti Jari Lehti ja kelppareiden joukkuesarjan voitti "Ruttaajat" eli Jari Lehti, Matti Pirttikoski ja Pasi Pirttikoski. Kelpparisarjassa palkittiin myös yhden hypyn hypänneet Porilaiset vahvistukset, mukaan lukien Eetu Lähetkorpi erityispitkällä tuloksellaan naapuripeltoon suuntautuneelta hypyltään.

Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja erityisesti Katrille, Tanjalle ja Heinille tuomaroinnista ja kisojen järkkäilystä!

Yleiskokouksen satoa

Kerholaiset kokoontuivat 28.9. ylimääräiseen yleiskokoukseen jossa valittiin hallitukseen puuttuvat jäsenet. Hallitus täydentyi seuraavilla henkilöillä. Jarkko Kröger, Rami Ahonen, Sampsa Lauerma ja Tom Brunberg. Puheenjohtajaksi valittiin Juho Väänänen. Hallitus kokoountui välittömästi yleiskokouksen jälkeen, sihteeriksi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Sampsa Lauerma. Kokous päätti myös uuden koulutuspäällikön ja tätä tehtävää hoitamaan valittiin Sampo Pirttimäki.

Esityslista sunnuntain kokoukseen

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen järjestäytyminen
puheenjohtaja
sihteeri
äänten laskijat (2)
pöytäkirjan tarkastajat (2)

3§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§ Kokouksen työjärjestys

5§ Hallituksen puuttuvien jäsenten valinta
Valittiin seuraavat henkilöt:
- hallituksen jäsenet

6§ Valitaan hallitukselle puheenjohtaja

7§ Muut asiat

8§ Kokouksen päättäminen

Sivut