Haluatko oppia lentämään?

Uutiset

Yleiskokouksen satoa

Kerholaiset kokoontuivat 28.9. ylimääräiseen yleiskokoukseen jossa valittiin hallitukseen puuttuvat jäsenet. Hallitus täydentyi seuraavilla henkilöillä. Jarkko Kröger, Rami Ahonen, Sampsa Lauerma ja Tom Brunberg. Puheenjohtajaksi valittiin Juho Väänänen. Hallitus kokoountui välittömästi yleiskokouksen jälkeen, sihteeriksi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Sampsa Lauerma. Kokous päätti myös uuden koulutuspäällikön ja tätä tehtävää hoitamaan valittiin Sampo Pirttimäki.

Esityslista sunnuntain kokoukseen

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen järjestäytyminen
puheenjohtaja
sihteeri
äänten laskijat (2)
pöytäkirjan tarkastajat (2)

3§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§ Kokouksen työjärjestys

5§ Hallituksen puuttuvien jäsenten valinta
Valittiin seuraavat henkilöt:
- hallituksen jäsenet

6§ Valitaan hallitukselle puheenjohtaja

7§ Muut asiat

8§ Kokouksen päättäminen

Kokouskutsu

Tervetuloa Hämeen Laskuvarjourheilijat Ry:n ylimääräiseen yleiskokoukseen, jossa valitaan hallitukseen uudet jäsenet puuttuvien tilalle. Kokous pidetään sunnuntaina 28.9.2014 klo 15:00 Vesivehmaan lentokentän kahvilan tiloissa.

Tervesin: Hallitus

Oppilaskertaukset ja kevättalkoot!

Mahtava lauantai Vesiksellä! Oppilaskertauksiin osallistui peräti 16 hurjapäistä oppilasta ja kevättalkoissa otettiin isoja loikkia kohti toimivaa kerhorakennusta sekä kasattiin pakkausteltta valmiiksi kauden toimintaa varten. Iso kiitos kaikille osallistujille, ensi viikolla jo hypätään! :)

Kevätkokous 30.3.2014

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous (tilikokous) pidetään sunnuntaina 30.3 klo.14.00 alkaen Lahti-Vesivehmaan lentokentän kahvilassa Café Blue Skies (Lentotie 89,17130 Vesivehmaa). Kokouksen asialistalla ovat kevätkokouksen sääntömääräiset asiat mm. toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2013.

Edellisenä päivänä 29.3 järjestetään oppilaiden kertauskurssi ja kevättalkoot, tervetuloa!

Hallitus.

Toimintaviikko 21-27.7.2014

Varatkaa kesälomanne ajoissa, sillä TOIMINTAVIIKKO on kohta täällä!

Oppilailla on loistava mahdollisuus edetä viikon aikana hyppyurallaan ja kelpparitkin pääsevät takomaan aamusta iltaan koko viikon. Ohjelma tarkentuu kevään aikana, seuraa myös tapahtuman facebook-sivuja: https://www.facebook.com/events/437710013030666/?ref_newsfeed_story_type...

Lentokoneina kerhon OH-CWW ja comp-air 8.

OPPILASKERTAUKSET 2014 - 29.3

Oppilaiden kertauspäivä järjestetään Vesivehmaalla 29.3 klo.11 alkaen. Kertauspäivään kuuluu kokeen ja näytteiden (UH, kaatuminen ja VV) uusiminen. Kertaukset ovat oppilaille pakolliset mikäli taivaalle vielä mielii, joten kannattaa hoitaa ne heti kevään alussa pois alta. Toinen kertauspäivä järjestetään myöhemmin keväällä, ajankohta ei vielä tiedossa.

Kertauspäivä on maksuton ja sen jälkeen oppilasuraa pääsee jatkamaan tuttuun tapaan oppilashyppyhinnoin. Hyppykausi alkaa oppilaskertauksen jälkeisenä viikonloppuna 4-6.4

PakkolaukaisuKurssi PL1 - 4-6.4 2014

Kevään ensimmäinen alkeiskurssi järjestetään Vesivehmaan lentopaikalla 4-6.4.

Lisätietoja: http://www.skydivehame.com/alkeiskurssi

Ilmoittautumiset ja alkeiskurssitiedustelut: 0400 889858 tai skydivehame.kurssit@gmail.com

Syyskokous ja pikkujoulut

Kerhomme syyskokous ja pikkujoulut vietettiin lumisessa Messilässä Lahden kupeessa 30.11.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikael Saarnisto. Hallitukseen valittiin Eric Aarnimetsä, Jukka Torkkel, Juulia Laine, Veli-Matti Keskinen, Juho Väänänen, Lauri Rantaniemi sekä Kimmo Vaahteranoksa. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio kaudelle 2014. Jäsenmaksu on ensi kaudella 50 euroa.

Pikkujoulujen yhteydessä palkittin vuoden kiilarit (pikkupossu, oppilassarja) Juulia Laine sekä (sikakiilari, kelpparit) Veli-Matti Keskinen. Vuoden roottori-kiertopalkinnon sai Heikki Kammonen. Roottori-palkitoa ei jaeta joka vuosi ja sen saamisen edellytyksinä on pyyteetön kerhotyö. Vuoden kerholaisena palkittiin Veli-Matti Keskinen. Vuoden pilotin tittelin sai Sami Saikkonen.

CWW on talvehtimassa ja se otettaneen käyttöön aikaisintaan maaliskuussa. Koneen käyttöönotosta myöhemmin lisää.

Ilmoittaudu pikkujouluihin nyt!

HLU:n perinteiset pikkujoulut järjestetään tänä vuonna Messilässä 30.11.2013.
Yhdistyksen syyskokous on samana päivänä klo 14:00 alkaen, jonka jälkeen virittäydytään pikkujoulutunnelmiin. Saunaosasto on varattu käyttöömme klo 16:00-18:30, jonka jälkeen klo 19:00 alkaen nautimme Kartanoravintolassa kolmen ruokalajin jouluisen päivällisen pöytiin tarjoiltuna (hinta 40€/hlö). http://www.messila.fi/fi/Ruoka--ravinto/Kartanoravintola/Kartanon-joului... Majoituspaketin hinta 2 hh on 100€/hlö ja 1 hh 140€/hlö. Hinta sisältää saunan, jouluaterian ja aamiaisen. Kahden hengen huoneen voi varata, vaikkei tiedossa vielä olisikaan huonekaveria, paikat täytetään ilmoittautuneiden kesken. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla jouluateria ja majoittuminen HLU:n tilille ja täyttämällä lomake osoitteessa http://skydivehame.com/pikkujouluilmoittautuminen 24.11.2013 mennessä.

Tervetuloa!

P.S. Joulupukki saattaa vierailla paikalla, joten varaa pieni noin 5€ lahja mukaan.

Sivut